Categorie: Microsoft Store

Veranderende strategie Microsoft heeft al zijn speciaalzaken en kiosken in de VS gesloten

Tiffany Garrett

Na zes jaar van geruchten staat Microsoft op het punt zijn flagshipstore in Londen te openen, maar in de VS zijn al zijn kleine kiosken uit winkelcentra nu ook verdwenen.

Lees Verder

Microsoft Store biedt gratis exemplaar van Assassin's Creed Unity bij de meeste Xbox One-bundels

Tiffany Garrett

De Microsoft Store biedt momenteel een gratis exemplaar van Ubisoft's 2014-actiegame Assassin's Creed Unity aan bij de aankoop van de meeste van zijn Xbox One-bundels, zelfs degenen die al één gratis game in het pakket hebben.Lees Verder

Huur films die nog in de bioscoop staan ​​met 'Home Premiere' nu in de Microsoft Store

Tiffany Garrett

Vanwege de COVID-19-pandemie heeft één filmstudio besloten om u vroegtijdig films te laten huren die nog in de bioscoop zijn. Maar het heeft een prijs. Dit is wat u moet weten over 'Home Premiere' en de Microsoft Store.

Lees Verder

AMD Radeon Software nu verkrijgbaar via de Microsoft Store

Tiffany Garrett

U kunt nu AMD Radeon-software krijgen via de Microsoft Store. Met dit stukje software kunt u uw GPU-instellingen aanpassen en stuurprogramma-updates installeren.

Lees Verder

Microsoft, we moeten het hebben over de Microsoft Store op Windows 10

Tiffany Garrett

De Microsoft Store op Windows 10 blijft een integraal onderdeel van het besturingssysteem. Zo kunnen gebruikers veilig en vertrouwd betalen voor, downloaden en installeren van hun favoriete applicaties van derden. Maar wat nog belangrijker is, het is hoe in-box systeem-apps updates krijgen om het besturingssysteem up-to-date te houden met nieuwe functies. Het is een integraal onderdeel van de Windows as a Service-ervaring, en daarom ben ik geschokt over hoe slecht de...Lees Verder

Windows Store belicht de beste pc-games om met een controller te spelen

Tiffany Garrett

De Windows Store op desktop heeft een nieuwe sectie toegevoegd, waarin de schijnwerpers worden geplaatst op games die geweldig werken met de Xbox-controller van Microsoft.

Lees Verder

Gears of War: Ultimate Edition verschijnt in de Windows 10 Store

Tiffany Garrett

Gears of War: Ultimate Edition is verschenen in de Windows 10 Store, klaar voor lancering. Hoewel momenteel niet beschikbaar voor aankoop, pronkt de aanbieding met 4K-beelden voor de Windows 10-versie, volledige Xbox-integratie met 1.250 Gamerscore, 11 bonusmultiplayer-personages en een extra wapenskinspakket.

Lees Verder

Final Fantasy XV-team praat over Windows Edition, UWP-ontwikkeling, cross-play en meer

Tiffany Garrett

We spraken met twee van de geesten achter Final Fantasy XV Windows Edition en bespraken het pc-poortproces, de ontwikkeling voor UWP en de catering voor het bredere Xbox-ecosysteem.Lees Verder