Categorie: Oppervlakte

Windows 10 is nu vooraf geïnstalleerd wanneer je Surface 3 en Surface Pro 3 tablets koopt

Tiffany Garrett

Zoals beloofd, is Microsoft begonnen met de verkoop van zijn Surface 3 en Surface Pro 3 tablets met Windows 10 vooraf geïnstalleerd op de Microsoft Store-website.

Lees Verder

Microsoft brengt Android OS-ontwikkeling voor Surface Duo in eigen huis door Movial-medewerkers aan te nemen

Tiffany Garrett

Microsoft vormt intern een team onder de Microsoft Devices-divisie dat de ontwikkeling van Android voor Surface Duo in de toekomst zal afhandelen. Tot nu toe had Microsoft het besturingssysteem uitbesteed aan externe leveranciers zoals Movial, die over de expertise beschikten om Android tot leven te brengen op Surface Duo. Nu brengt Microsoft dat werk in huis.Lees Verder

Vergeet Prime Day, je kunt de Surface Go 2 nu voor de laagste prijs ooit kopen

Tiffany Garrett

Prime Day begint pas volgende week, maar de Surface Go 2 is al aan de laagste prijs ooit. Het is nu $ 100 korting op de normale prijs.

Lees Verder

Surface Pro 4-firmware-updates verbeteren de wifi- en Bluetooth-connectiviteit

Tiffany Garrett

Microsoft heeft deze week een nieuwe firmware-update voor Surface Pro 4-gebruikers uitgebracht. De nieuwste update brengt verbeteringen voor Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit voor Surface Pro 4-apparaten op de update van mei 2019 of later, terwijl de batterijprestaties voor pc's worden verbeterd met de update van april 2018 en later.

Lees Verder

Nieuwe firmware-updates zijn net aangekomen voor Surface Book 3 en Surface Laptop 3 Laptop

Tiffany Garrett

Microsft heeft onlangs firmware-updates uitgebracht voor de Surface Book 3 en Surface Laptop 3. De updates hebben geen nieuwe functies, maar bevatten wel verschillende fixes en verbeteringen.Lees Verder

Microsoft lanceert jaarlijkse 12 Days of Deals met afgeprijsde Surface Pro-bundel

Tiffany Garrett

We gaan de feestdagen in en de Microsoft Store markeert opnieuw de gelegenheid met zijn jaarlijkse 12 Days of Deals-uitverkoop

Lees Verder

Schokkend genoeg verslaat de Surface Laptop 4 Apple's MacBook Air in de nieuwste advertentie van Microsoft

Tiffany Garrett

De nieuwste advertentie van Microsoft voor de Surface Laptop 4 roept de MacBook Air op omdat hij niet genoeg poorten heeft en een touchscreen mist.

Lees Verder

Surface Pro 4- en Surface Book 2-gebruikers melden batterijproblemen

Tiffany Garrett

Meer Surface-gebruikers melden batterijproblemen. Deze keer zijn het gebruikers van de Surface Pro 4 en Surface Book 2.Lees Verder

Dit afgeprijsde apparaat is voor de meeste mensen 'de ideale' Surface Pro 7

Tiffany Garrett

Microsoft's Surface Pro 7 komt in een aantal varianten, maar de Core i5-versie is voor veel mensen de beste optie. Op dit moment kun je er een pakken voor $ 300 korting.

Lees Verder

Alles wat je moet weten over de Surface Book met Performance Base

Tiffany Garrett

Hier is alles wat u moet weten over het Surface Book met Performance Base, dat Microsoft in oktober 2016 op hun apparatenevenement onthulde.

Lees Verder

Met Surface All Access kun je je pc financieren, vanaf $ 25 per maand

Tiffany Garrett

Surface All Access is een nieuw financieringsprogramma waarmee je een nieuw Surface-apparaat kunt kopen tegen maandelijkse betalingen, vanaf $ 25.Lees Verder

Werkt het Surface Pro 3-dock van Microsoft met nieuwere Surface Pro's?

Tiffany Garrett

Het dockingstation van de Surface Pro 3 werkt met nieuwere Surface Pro-apparaten!

Lees Verder

Surface 3 vs Surface Pro 3: De overeenkomsten en de verschillen

Tiffany Garrett

Dus de Surface 3 is er. Het is niet de enige, omdat het aansluit bij zijn veel meer gevestigde, grotere broer of zus, de Surface Pro 3. Dus, hoe verhoudt de nieuwkomer zich? Zoals de eerste twee generatie Surface-tablets ervoor deden, deelt de Surface 3 visueel veel met zijn Pro-landgenoot. Dus nu we een Surface 3 en een Surface Pro 3 hebben, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe verschillend ze zijn? Laat...

Lees Verder

Surface Book versus Surface Book 2 (13 inch): confrontatie met technische specificaties

Tiffany Garrett

De ultieme laptop is terug met een wraak, rockende high-end GPU's, quad-core processors en nog veel meer. Hier ziet u hoe het nieuwe 13,5-inch model zich verhoudt tot zijn oudere broer.

Lees Verder

Dit is Connected Standby en waarom het zo belangrijk is voor de Surface Pro 3

Tiffany Garrett

Een van de interessantere kenmerken van de Surface Pro 3 is misschien wel de minst begrepen en ondergewaardeerde: Connected Standby (ook bekend als InstantGo sinds Windows 8.1). Connected Standby is een waardevolle toevoeging aan de Surface Pro-lijn en leent de technologie van RT-apparaten. Dit is wat het is en waarom het de Surface Pro 3 nog beter maakt. Dit is Connected Standby en AOAC...

Lees Verder

Microsoft brengt eindelijk januari-update uit voor Surface Duo [Update: AT&T ook]

Tiffany Garrett

Microsoft is net begonnen met het uitrollen van de januari-update voor de Surface Duo. AT&T-merk Surface Duos krijgen nu ook de update. De softwarepatch verbetert de stabiliteit, geluidskwaliteit en aanraakstabiliteit van het apparaat.

Lees Verder

Kan Surface Laptop 3 twee externe 4K-beeldschermen van stroom voorzien?

Tiffany Garrett

De Surface Laptop 3 is dun, licht en ideaal voor onderweg, maar hij kan ook worden gebruikt als een draagbaar werkstation. Hier is een kort overzicht van hoe het werkt met 4K externe monitoren.

Lees Verder

Moet je de Surface Pro 4 kopen in plaats van de nieuwe Surface Pro?

Tiffany Garrett

Nu Microsoft's vernieuwde Surface Pro 4 - simpelweg de Surface Pro genoemd - is onthuld, vragen veel mensen zich af of ze bij een beproefd apparaat moeten blijven of voor de nieuwere hardware moeten gaan.

Lees Verder

De tabletmodus van Windows 10 wordt de grootste zwakte van Surface Go

Tiffany Garrett

Surface Go is in de eerste plaats een tablet, wat betekent dat veel mensen hem in tabletmodus gaan gebruiken. Helaas is de tabletmodus van Windows 10 niet geweldig en al lang niet meer zo.

Lees Verder

Moet je je Surface Pro 2 of Surface Pro 3 upgraden naar de Surface Pro 4?

Tiffany Garrett

Microsoft heeft al zijn vierde generatie van de ultieme tablet onthuld die uw laptop kan vervangen, en aangezien veel mensen al een versie van Surface-tablet hebben, zullen we vandaag enkele overwegingen doornemen om erachter te komen of u uw Surface Pro 2 of Surface Pro 3 naar de nieuwe Surface Pro 4.

Lees Verder